Voor wie altijd maar druk is: neem een weekend-break aan de Waal

Voor wie altijd maar druk is: neem een weekend-break aan de Waal

Weekend-break aan de Waal

We hebben bijna allemaal wel een druk en hectisch leven vol dingen die moeten. Leuk hoor, maar soms kunnen we wel een break gebruiken! Gelukkig kan dat gewoon dichtbij huis: STROOM organiseert namelijk een 3-daagse struin-tocht langs de Waal. 

Vol energie weer naar huis

“Omdat het heerlijk is om soms even uit de drukte te stappen en te ont-moeten organiseren wij een driedaagse wandeltocht langs de Waal,” vertelt organisator Karen van STROOM. “De tocht is bedoeld om te onthaasten en vol energie weer thuis te komen. Op van vrijdag 28 juni tot en met zondag 30 juni en ook begin september, 6 tot en met 8 september, hebben we een programma samengesteld waarbij je helemaal ontzorgd wordt en echt ruimte hebt voor jezelf. Er lopen wandelcoaches mee waarmee je in gesprek kunt gaan als je dat wilt en waardoor je uit je eigen denkpatronen stapt en tot inzichten komt.”

Weekend-break aan de WaalZo ziet het programma eruit

Benieuwd hoe je weekend eruit ziet? “Op vrijdagochtend starten we in de buurt van Nijmegen,” vertelt Karen. “Per dag wandelen we in rustig tempo ongeveer 20 kilometer, zoveel mogelijk langs de Waal. ’s Middags genieten we samen van een gezonde en lekkere lunch. Tijdens de tocht zijn er activiteiten om te ontspannen, of om je juist aan het denken te zetten. Of je meedoet aan die activiteiten of niet is helemaal aan jou! We koken samen en slapen in tenten of onder de sterrenhemel als jij dat wil. Zo trekken we drie dagen door de prachtige natuur. Zondag aan het einde van de middag sluiten we de tocht weer af in Nijmegen.”

Weekend-break aan de WaalPraktische info

Tijdens de struintocht worden al je spullen vervoerd. Je hoeft dus zelf niets te dragen, behalve wat spulletjes die je overdag bij je wil hebben. Het is de bedoeling dat je zonder mobiele telefoon op pad gaat: die kun je in bewaring geven bij de coaches. Er is natuurlijk een noodnummer beschikbaar voor het thuisfront voor als er echt iets aan de hand is. Een weekendticket kost 295 euro, inclusief eten en drinken, overnachting, alle activiteiten en coaching. Voor het weekend in juni geldt een speciale actie prijs: omdat het de kick-off is van dit evenement kun je meedoen voor 150 euro inclusief!
Kun jij niet meedoen in juni, maar lijkt het je wel heerlijk om tot rust te komen? In het weekend van 6, 7 en 8 september kun je weer mee met een ontspannen struintocht.

Schrijf je in!

Wil je deze ervaring niet missen? Schrijf je dan nu in voor de struintocht via deze link. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Karen van STROOM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *